Dugulás elhárítása okosan!


Dugulás biztos, hogy legalább egyszer előfordul akár otthonunkban, akár a munkahelyünkön. A dugulásnak mértékének is vannak fokozatai. Könnyebb esetnek minősül az, ha valami hirtelen eltömíti a rendszert. A nehezebb problémát az jelenti, ha folyamatos lerakódás van, ekkor már makacs dugulásról beszélünk, melyet csak géppel lehet eltávolítani.


Dugulás kialakulása
A legtöbb dugulásért a vízkő lerakódása a felelős. Számos gondot tudnak okozni emellett még a túl sok kozmetikum illetve a feleslegesen nagy mennyiségben használt mosogatószer is. Ha a mosogatást hideg vízben végezzük, akkor ez a rizikófaktor nőni fog. A hideg víz ugyanis nem képes elmosni a zsíros szennyeződéseket, amelyek szintén nagy százalékban járulnak hozzá a dugulások kialakulásához. Így nagyon fontos, hogy a mosogatást forró vízzel és kevés mosogatószerrel végezzük!

Lakásunk illetve munkahelyünk minden vízzel ellátott helységében kialakulhat dugulás. Ezekben érintettek a fürdőszobai lefolyók, a konyhai mosogatók illetve a wc is.

Megoldás - A házi praktikák csak rövidtávra és átmenetileg enyhítik a dugulást, így ezt a problémát bízzák ránk! Forduljanak bizalommal hozzánk, gyorsan és hatékonyan az Önök igényeihez igazodva végezzük munkánkat.

Copyright 2019.