Garanciális lakásfelújítás


Úgy érzi, hogy elérkezett az idő, hogy ingatlanát teljesen vagy csak részben felújítsa? Ebben az esetben bízza magát személyünkben megbízható és korrekt szakemberekre. Már több mint 30 éves munkatapasztalattal rendelkezünk, így már számunkra nem létezik olyan munkafolyamat, melyet ne tudnánk megcsinálni. Legyen szó akár felújításról, családi ház építéséről, víz, gáz vagy fűtésszerelésről, festésről, vagy akár tetőszerkezet javításáról illetve cseréjéről.


Miért válasszon minket? Azért, mert mi az árainkat is úgy határoztuk meg, hogy a mai világban is könnyen meg tudja valósítani álmait lakásfelújítás terén. Mi minden egyes forintot a kellő munkára fordítunk és emellett az elvégzett munkánkra még garanciát is vállalunk! Amennyiben minket bíznak meg lakásépítéssel vagy felújítással, úgy ebben az esetben, a felmérést illetve az árajánlatot ingyen elkészítjük, tehát amíg meg nem állapodunk a munkában és hozzá nem látunk, addig Önöknek egy fillért sem kell fizetniük.

A mi vállalatunknak köszönhetően minden szakmában talál szakembert, így bármiféle munkáról is legyen szó lakásfelújítás során mi olcsón és emellett pontosan végezzük el a munkát akár azonnali kezdéssel. A következő munkákat vállaljuk el: apróbb vagy nagyobb felújítás, teljes vagy részleges átalakítás, házépítés, gipszkartonozás, festés (akár tisztasági festés), mázolás, tapétázás, padozatkészítés, villany-, víz-, gáz-, fűtésszerelés. Ezek csak töredéke azoknak a munkáknak, melyek egy felújítás során szóba jöhetnek.

Ha szimplán csak egy szigetelői munkáról lenne szó, akkor is mi vagyunk a legjobb választás. Tudjuk jól, hogy a szigetelés a fűtés szempontjából sem mindegy, hiszen nagyon sokat tudunk spórolni a fűtési költségeken ennek köszönhetően. Emellett pedig az ingatlan megjelenésén is rendkívül sokat javíthat. A burkoló munkákat pedig nem csak nagy tapasztalattal, hanem kreativitással és szépérzékkel egybekötve végezzük el, így a végeredményben mégis fellelhető lesz az összhang, ami nagyon fontos egy esztétikus lakásnál.

Önnek semmi munkája nem lesz! Ha minket választanak, akkor nem kell bútorokat mozgatniuk vagy épp a munka utáni takarítással szenvedniük, hiszen mindent mi csinálunk! Munkánkra pedig még ezen felül garanciát is vállalunk, így ha bármilyen probléma is lép fel a felújítás után, garanciálisan kijavítjuk. A munkavégzés alatt, ha Önök kérik, szakembereink akár hasznos információkkal illetve tanáccsal is ellátják Önöket, hogy a szép és új környezetet minél tovább fenn tudják tartani.

Cégünk szakemberei minden szempontból magasan képzettek emellett több éves szakmai tapasztalattal illetve gyakorlattal rendelkeznek és elhivatottak. Ha bármiben elbizonytalanodik, nyugodtan kikérheti szakembereink tanácsát, biztosak vagyunk benne, hogy nem fognak csalódni! Ha felkeltettük érdeklődését, akkor keressen fel minket bátran! Vagy ha bármilyen kérdése, kérése lenne, forduljanak hozzánk bizalommal! Biztosíthatjuk a felől, hogy az Önök igényeihez mérten legjobb tudásunk illetve szakmai tapasztalataink szerint fogjuk elvégezni a ránk bízott munkát!

Copyright 2019.