Miért olcsóbb a gépi vakolás mint a hagyományos?


Bár Magyarországon már 30 éve használják a gépi vakolási technológiát, mégis sokaknak újdonságnak számít ez a magas szakmai követelményeknek megfelelő eljárás. Nemcsak gyorsabb, takarékosabb, de könnyebb és egyben tisztább is, mint a kézi vakolás. A vakolat kikeverése géppel történik gyárilag összeállított zsákos, illetve tartályos kiszerelésű vakolatporból víz arányos hozzáadagolásával, amit szintén gép végez el.

Ezt követően az anyag egy tömlőn keresztül vakolópisztollyal, nagy nyomás segítségével kerül a falfelületre. Mivel a vakolat összetétele és állaga egyenletes, könnyű elsimítani. Az eljárásnak köszönhetően sokkal tartósabb és szebb felület keletkezik így, mint kézi vakolással. Nem kell repedések keletkezésétől tartania. Régi és új, tégla, beton és Ytong falazóelem felületén is használható. Az anyagszükséglet és ezáltal a kivitelezési költség, valamint az átadási határidő könnyen kiszámítható. Egy szokványos méretű ház teljes bevakolása nem tart 2-3 napnál tovább.

Ön a gépi vakolás eljárással nem csak pénzt, de jelentős időráfordítást is megspórol! Keressen meg bennünket, ha minőségi, precíz munkát végző, hozzáértő szakembergárdára van szüksége! Korrekt árainkkal állunk rendelkezésére!

Copyright 2019.