Polc a lelke mindennek!


Az üzleti és gazdasági világban a logisztika napjainkban nagyon fontos helyet foglal el. Pár évtizeddel ezelőtt az egyre növekvő tárolási igény kielégítését a raktárak alapterületének növelésével próbálkoztak megoldani, ám a logisztikai előrelépés során ráébredtek arra, hogy megfelelő méretű és jól elhelyezett polcrendszerekkel sokkal inkább nagyobb előrelépés érhető el.


A minőségi polcrendszerek olcsón – fix, mobil és gördíthető változatban is elérhetők nálunk, a legjobb helyen jár. A megfelelő polcrendszer kiválasztásakor egy kiváló raktári elhelyezéshez, tárolás kialakításhoz nincs is szükség másra, mint egy kellő belmagassággal rendelkező helyiségre, amely ráadásul alapterület szempontjából jóval kisebb is lehet a felfelé terjeszkedésből adódóan.

Figyelem! Fontos tudnia azt, hogy amennyiben tanácstalan a téren, hogy milyen polcrendszert építtessen, mindenképp kérje ki szakért és főleg hozzáértő tanácsát, mert egy jó választással megkönnyítheti mindennapjait, de egy rosz választással meg is keserítheti azokat. Amennyiben sürgős tanácsadásra lenne szüksége, csak vegye fel a kapcsolatot az INTERREGAL csapatával!

Copyright 2019.