Miért olcsóbb a gépi vakolás mint a hagyományos?


Bár Magyarországon már 30 éve használják a gépi vakolási technológiát, mégis sokaknak újdonságnak számít ez a magas szakmai követelményeknek megfelelő eljárás. Nemcsak gyorsabb, takarékosabb, de könnyebb és egyben tisztább is, mint a kézi vakolás. A vakolat kikeverése géppel történik gyárilag összeállított zsákos, illetve tartályos kiszerelésű vakolatporból víz arányos hozzáadagolásával, amit szintén gép végez el.

Garanciális lakásfelújítás


Úgy érzi, hogy elérkezett az idő, hogy ingatlanát teljesen vagy csak részben felújítsa? Ebben az esetben bízza magát személyünkben megbízható és korrekt szakemberekre. Már több mint 30 éves munkatapasztalattal rendelkezünk, így már számunkra nem létezik olyan munkafolyamat, melyet ne tudnánk megcsinálni. Legyen szó akár felújításról, családi ház építéséről, víz, gáz vagy fűtésszerelésről, festésről, vagy akár tetőszerkezet javításáról illetve cseréjéről.

Dugulás elhárítása okosan!


Dugulás biztos, hogy legalább egyszer előfordul akár otthonunkban, akár a munkahelyünkön. A dugulásnak mértékének is vannak fokozatai. Könnyebb esetnek minősül az, ha valami hirtelen eltömíti a rendszert. A nehezebb problémát az jelenti, ha folyamatos lerakódás van, ekkor már makacs dugulásról beszélünk, melyet csak géppel lehet eltávolítani.

Polc a lelke mindennek!


Az üzleti és gazdasági világban a logisztika napjainkban nagyon fontos helyet foglal el. Pár évtizeddel ezelőtt az egyre növekvő tárolási igény kielégítését a raktárak alapterületének növelésével próbálkoztak megoldani, ám a logisztikai előrelépés során ráébredtek arra, hogy megfelelő méretű és jól elhelyezett polcrendszerekkel sokkal inkább nagyobb előrelépés érhető el.

Mi az a gazdaképzés?


Egy aranykalászos gazda rettentően sokféle feladat ellátásra kiképzett, mire iskolánkból kikerül. Biztosan ért a növénytermesztés, az állattenyésztés legapróbb részleteihez is, képes szakszerűen mérni a talaj, a levegő hőmérsékletét, sőt a talajvizsgálat kérdésével is tisztában van.

Copyright 2019.