Új autó 2 millió forint alatt! Mik a lehetőségek?


Nagyon sok ember áll szándékában gépkocsit vásárolni, csak sajnos nagyon sokba kerül egy új gépjármű a magyar fizetésekhez képest. Mégis sokan szeretnének ilyen közlekedési eszközt, ugyanis meggyorsítja a munkába való menetelt és a családdal vagy egyéb más útra is el lehet menni kocsival, ami a gyors utazás fontos kelléke manapság. A piacot pásztázva úgy tűnik, létezik új autó 2 millió forint alatt!


Nézzük, mik a lehetőségek. Az olcsó autók között szerepelnek például a Daciak és Suzukik és egyik sem drágább 2 millió forintnál. Nagyon nagy a kör és a szórás, egyes autókhoz nincs például fejtámla vagy hasonló plusz felszerelés, persze a biztonsághoz kellő eszközök mindegyikben megtalálhatóak. Manapság sokszor mondják, hogy 3 millió forint alatt nem lehet hozzájutni új autóhoz, pedig igen is lehet kapni olyan gépjárművet, amihez akár kétmillió forint alatt is hozzá lehet jutni.

Sajnos tudjuk, hogy sokan még ezt sem engedhetik meg maguknak, de mindenesetre sokkal jobb lehetőség olyanoknak, akiknek maximum két millió forintjuk van egy ilyen gépjármű megfizetésére. Ezt az esélyt megragadva tudjuk bemutatni önöknek azokat az autókat és autó márkákat, melyeket megtalálhat kétmillió forint alatti összegért.

A két fő márka tehát a Dacia és a Suzuki, e cégek kínálatai között is találhat olyan új autókat melyek 2 millió forint alatti összegért vannak a piacon. De egyébként bemehet bármelyik autókereskedésbe és nyugodtan megkérdezheti az autókereskedőt, aki készségesen segít önnek. Tehát ne féljen, ha arról van szó, hogy olyan autót szeretne, ami olcsó, mert bőven talál ebben a 2 millió alatti kategóriában is és rengeteg lehetősége van. Mindenesetre úgy kell választania, ahogy önnek a legjobban megéri. Attól, mert olcsó még nem hiányoznak belőle a fontos alkatrészek, csak legfeljebb egy két extra, amit a drágább autókban megtalálhat. Persze annak sincs akadálya, hogy ha sikerül 2 millió alatt autót vennie, akkor később, amikor a pénztárca megengedi, a hiányzó extra felszereléseket hozzávásárolja.

Copyright 2019.